Over Ons (mij)

Wat doet 4ap Digital?

4ap Digital is jouw nieuwe fullservice online marketing partner. Wil jij online de hoogte in, dan is 4ap Digital je trappetje. Samen met 4ap zet je jouw website op een strategische, duurzame manier op de kaart.

Dat doe ik met deze diensten:

  • Je online kansen in kaart: Onlinekansenonderzoek, Online strategieën en audits
  • Je website vindbaar en winstgevend: Online marketing, SEO marketing, Content marketing, Autoriteit marketing, SEO Automation, SEO coaching, Conversie optimalisatie
  • Je affiliate website doordacht en goedlopend: Affiliate marketing, Webontwikkeling

Hi, ik ben Dave van 4ap Digital

Het gezicht achter 4ap Digital is mijn gezicht: hoi, ik ben Dave! In 2006 begon ik uit te vogelen hoe het internet werkt, en sindsdien ben ik daar niet meer mee gestopt.

Mijn online ontdekkingsreis in vogelvlucht:

  • Ik begon met een paar eigen startpagina’s, voor de fun.
  • Toen dat ging vervelen, leerde ik mezelf programmeren. Ik maakte me een hele rits aan programmeertalen eigen en bouwde mijn eigen websites.
  • Vervolgens was de vraag: hoe zorg je dat die websites ook bezoekers krijgen? Ik dook enthousiast in de online marketing en probeerde allerlei (handige en minder handige ;-)) marketingtheorieën uit op mijn eigen websites.
  • Online marketing bleek ik fantastisch te vinden. Ik werkte 7 jaar lang bij verschillende onlinemarketingbureaus als lead SEO.

En nu sta ik hier: ik heb van al deze hobby’s mijn werk gemaakt. Met 4ap Digital help ik jou om online succesvol te worden.

Let’s conquer the wwworld together!

Dit beloof ik je

Denk je erover om met mij samen te werken? Tof! Dan wil ik je graag iets beloven over onze samenwerking.

Meedenken gaat bij mij vanzelf

Werk (alsjeblieft! ;-)) niet met mij samen als je iemand zoekt die puur jouw bevelen opvolgt. Ik denk met je mee en laat van me horen als ik kansen (of valkuilen) zie voor jouw online groei. Dat gaat vanzelf. Sommigen noemen het proactiviteit. Ik noem het enthousiasme.

Ik werk datagedreven

Niemand heeft een glazen bol. Maar we kunnen onze acties wel baseren op in het verleden behaalde resultaten. Ik werk daarom steeds op basis van jouw website- en marktdata. Op de bonnefooi een leuk ideetje implementeren doe ik niet: ik speel altijd op safe.

I win fair and square

Winnen doe ik met open vizier. Ik zet alles op alles om jou online succes te brengen, maar gebruik daarvoor alleen eerlijke wapens. En als ik weet dat iets niet werkt, ben ik daar open over tegen je. Ik wil mijn brood op zo’n manier verdienen dat jij en je doelgroep er vierkant achter staan.

Ben ik jouw ideale marketingpartner?

Ik doe/kan/wil niks zonder strategie

Dat we het maar even duidelijk hebben: strategie is mijn alles. Ik doe niet aan lukrake marketing of aan trial and error. Natuurlijk ben ik er voorstander van om alle registers open te trekken en veelbelovende tactieken uit te proberen, dat wel.

Maar, goed gelezen: VEELBELOVENDE tactieken. Dat zijn tactieken die onderdeel zijn van een doordachte strategie. En een doordachte strategie, da’s er zo eentje die gebaseerd is op data.

Mijn devies: data or it doesn’t happen. Ik begin altijd bij data. Op basis daarvan maak ik een strategie. Zodat we precies weten waar we vandaan komen, waar we nu staan en waar we naartoe gaan. En hoe!

Want alleen dat zorgt voor bezoekers. Voor winst. Voor resultaat. En hoe!

Jij jouw specialisme, ik mijn specialisme

Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell.

-Seth Godin

Online marketing is allang geen kwestie meer van een maandelijkse nieuwsbrief uitsturen. Of een advertentie plaatsen op de website van het plaatselijke nieuwsblaadje.

Goede online marketing kost tijd en inspanning. Het gaat erom een coherent, aansprekend verhaal te vertellen, in plaats van met losse flodders te schieten. Je hebt er kennis voor nodig van SEO, marketing automation en marketingfunnels.

Precies die kennis heb ik. En er is verbazend weinig waar ik mijn tijd liever aan besteed dan aan die kennis gebruiken en uitbreiden.

Grote kans dat jij liever iets anders doet met je tijd dan een cursus ‘SEO voor beginners’ volgen.

Dus: laten we onze krachten bundelen. Misschien weet je al wat jouw website nodig heeft om het online te maken. Maar misschien heb je ook geen idee. Ik heb het in ieder geval allemaal al wel eens meegemaakt.

Maakt allemaal niet uit: tell me what you want and I’ll tell you what you need.

Specialisme

Met het specialisme binnen 4AP kan je met, jouw passie doorgaan zonder over online activiteiten na te denken als: Onderhoud van de website, Online marketing en het bouwen van een nieuwe online omgeving.

Techniek en Marketing

De specialist Dave van 4ap Digital snoepen van alle walletjes mee. En kan je dan ook van een totaal concept voorzien. Van webontwikkeling tot de meest strategische marketing camapgne.

Vaste partner

Ben je op zoek naar een vaste partner naar online succes! Ik van 4ap Digital sluit graag de handen in één met jouw organisatie.

Kernwaarden

Met de kernwaarden van 4AP staan wij voor onze klanten met Transparantie, Proactief meedenken en Data-driven meer resultaat met Online marketing en webontwikkeling oplossingen.