Online Marketing

Ben je het zat met traditionele online marketing mogelijkheden? Wil je beter vindbaar worden op het internet? En wil je jouw website het werk laten doen waar deze voor dient?

Laat je website voor je werken

Online marketing is niks anders dan je website voor je aan het werk zetten. Klanten binnenhalen met je website, omzet draaien met je website. Daar heb je ‘m immers voor.

Ben jij klaar voor groei?

Alle marketingdiensten van 4ap Digital

We vragen om jouw droom en werken samen naar de uitkomst toe. Wil je online succes genereren en ben je op zoek naar een vaste partner voor al jouw online marketing spulletjes.

Online kansen

Laat een onlinekansenonderzoek uitvoeren en een online strategie uitwerken. Ben je benieuwd naar hoe sterk je marketing nu is? Een online marketing audit legt de sterke punten en verbeterpunten van je marketing bloot. Bereik je je doelgroep al, maar zoek je nog naar manieren om klanten van hen te maken? Dan is conversie optimalisatie wat je zoekt!

Online vindbaarheid

Zonder vindbare website geen winstgevende website. Ik adviseer je over de strategieën die bij jouw doelen passen. Vergroot je bereik en omzet met SEO marketing, Content marketing, Linkbuilding, SEO Automation, SEO coaching en Conversie optimalisatie.

Affiliate succes

Een affiliate website beginnen? Ik doe graag de webontwikkeling op maat voor je. En voor affiliate marketing zit je vervolgens ook direct goed.

Ben jij klaar voor de (goede) start? Ik ook!



👌 Zoekmachine optimalisatie

Door specialistische zoekmachine optimalisatie, kun je een website beter vindbaar maken binnen organische zoekresultaten van zoekmachines.

👌 Linkbuilding

Met een strategische en weloverwogen methode van autoriteit uitbouwen kun je de rankings/ posities binnen de zoekmachines toe laten nemen.

👌 Conversie optimalisatie

Veel bezoekers maar geen conversies/ leads? Conversie optimalisatie is één van de meest belangrijkste online marketing toepassingen die zich altijd door moet ontwikkelen. Laat daarom je campagne spreken en je website het werk doen!

👌 Online marketing strategie

Online marketing begint altijd met de juiste strategie en voorbereidingen. Start vandaag met een nieuw plan.

👌 Content marketing

Content speelt een enorm belangrijke rol in de vindbaarheid maar ook de conversies. Hoe pakt je dit aan?

👌 Technische optimalisatie

Technische zoekmachine optimalisatie wordt de laatste jaren enorm belangrijk. Maar vergt veel kennis en tijd. Hoe ik dit voor je kan optimaliseren?

Een online marketing strategie geeft antwoord op deze vragen

In een online marketing strategie van 4ap Digital krijg je antwoord op vragen als:

  • Hoe benader ik mijn doelgroep het succesvolst op ieder moment van de klantreis? (Op basis van het See, Think, Do, Care-model van Google)
  • Welke online marketing kanalen zijn voor mijn doelgroep relevant (en voor mij dus winstgevend)?
  • Wat gaat er nu al goed, wat kan beter?
  • Welke concurrenten heb ik? Hoe doe ik het nu ten opzichte van die concurrenten? En wat moet ik nu doen als ik straks vriendelijk over mijn schouder wil kunnen zwaaien naar mijn concurrenten die ik achter me heb gelaten? 😉
  • Waar begin ik, wat heeft prioriteit? Is er ‘laaghangend fruit’, dus manieren om snel en met weinig inspanning grote impact te maken?

Ben jij klaar voor de (goede) start? Ik ook!

Ook een aanrader: SEO-audit en/of SEO-strategie

Trouwens, ik maak je ook graag blij (lees: extra winstgevend) met een scherpe SEO-audit of SEO-strategie.

  • In een SEO-audit kijk ik naar hoe het er nu voorstaat met je SEO. Wat gaat lekker, wat kan nog lekkerder, wat moet er NU geregeld worden? Ik licht je SEO-posities door, zet ze af tegen je kansen en geef je eerlijk advies.

Zo’n audit is ook een slimme zet als je je af en toe stiekem toch achter je oren krabt over je huidige SEO-partner. En nee, ik hoef niet te weten wie dat is (liever niet zelfs).

Ik voel niet de behoefte om mijn mede-SEO-gekkies te bekritiseren, maar doe je eerlijk verslag van hoe ik hun werkzaamheden zie.

  • Wil je specifiek op SEO-gebied meters maken? Of ben je benieuwd hoeveel SEO jou kan brengen? I’ll show you the money. Ik duik in je markt, je huidige SEO-posities en je klantgedrag en werk een beproefde SEO-strategie uit, inclusief prognose van je opbrengst. Om je alvast een indicatie te geven van de richting die het bij jou uitgaat: the only way is up!

    Psst. Affilaite marketing is ook een erg leuk kanaal. Lees gerust eens wat hier de mogelijkheden in zijn en ook met SEO AI en automation.

Keep on dreaming bigger.

Waar droom jij van voor je bedrijf? Bij 4ap Digital zetten we samen jouw dromen om in concrete actiepunten, want van dromen alleen kom je niet verder. Dus: we analyseren je data, stellen meetbare doelen op en baseren daar een klinkklare, resultaatgerichte strategie op. Zo. En gaan!

Resultaat: je dromen komen binnen handbereik.

En als we eenmaal bezig zijn, is de kans groot dat je je dromen moet bijstellen. Naar boven 😉

Waarom samenwerken met 4ap Digital?

Proactief

Ik ben niet van het type dat maandelijks een rekening stuurt en vervolgens slecht bereikbaar is. Je weet altijd waar ik mee bezig ben. Ik sta in nauw contact met je, laat je graag meekijken en bespreek kansen met je. Heb je zelf leuke/enthousiaste/out-of-the-box ideeën? Tof, bel me even!

Datagedreven

In de toekomst kijken kan niet, maar we kunnen wel data uit het verleden analyseren. En, even onder ons: consumenten zijn niet zo wispelturig. Dus ik werk altijd op basis van in het verleden behaalde data, want die biedt waardevolle info (en dus kansen!) voor de toekomst J 

Eerlijk

Iedereen snapt dat marketing onderaan de streep meer moet opleveren dan het kost. Jij ziet direct aan je winst of ik eerlijk werk lever. Het heeft voor mij dus geen nut om mooi weer te spelen: ik ben altijd eerlijk tegen je over mijn werkzaamheden en jouw online groeikansen.

Ben jij klaar voor de (goede) start? Ik ook!

Veelgestelde vragen

Waar kan AI en automation voor worden gebruikt?

Er zijn verschillende manieren waarop AI en automation kunnen worden ingezet om de SEO-processen van een bedrijf te verbeteren, waaronder het verzamelen van data, het identificeren van trends, het optimaliseren van content, het automatiseren van workflows en het verbeteren van de gebruikerservaring.

Het klinkt misschien als een uitdaging, maar het is absoluut haalbaar. AI, automatisering en SEO zijn steeds belangrijker geworden voor bedrijven die willen concurreren in de wereld van online marketing.

Met behulp van AI kunnen bedrijven processen voor online marketing doeleinden verbeteren en kosten besparen. Door middel van geavanceerde analysemethodes kan AI helpen beter begrip te krijgen over de intenties en interesses van consumenten. Waar normaal een specialist uren over kan tobben, kan het AI proces hier in ondersteunen en deze processen versnellen.

Voorbeelden voor marketing bureaus

De online marketing bureau online aannemer samen met AI. Met AI kan er eenvoudig een basis kader aan content worden gemaakt die precies aansluit op wat consumenten zoeken en waardevolle informatie biedt waarmee ze meer vertrouwen kunnen winnen in het merk dat wordt gepromoot. Deze processen kunnen door middel van AI eenvoudig versnelt worden en zo meer en betere content ontwikkelen.

Bovendien kan AI ook worden ingezet om zoekwoorden onderzoeken, wat essentieel is voor een goede content die aansluit bij de zoekmachines en gebruikers. Automatisering speelt dus zeker een belangrijke rol bij SEO en online marketing

Mijn ervaringen

vanboxtelhoorwinkels-logo
thuiswinkel-logo
seo-marketing-uitbesteden-logo
Griffinfilter-logo
logo-heers
up-agency-logo-ralfvanveen
Logo-Maatwerk
logo-raft-online-marketing
somfy-logo
luxaflex-logo
holmatro-logo2
logo-ai-professional
logo-ikso

Mijn klanten zijn blij met mij. 💖 Kijk maar.


Menno E.

Owner ‘Online Fashion Shops’
Weten van aanpakken en in no-time resultaat te realiseren op online gebied. Voor mijn zijn deze vakidioten zeker aan te raden.

Wendy D.​

Marketing manager ‘Relatiegeschenken Webshop’
Transparant, specialistisch en zeer meedenkend in allen online processen. Top bedrijf! 

Dirk-Jan S.

Directeur Maritieme sector’
Een aanrader voor brand marketing enorm ervaren en altijd proactief en meedenkend. Voor ons een enorme waardevolle partner!

Even aan 4ap snuffelen? Tuurlijk! 🍩


Er zijn van die klanten en projecten waar we extra trots op zijn. Hier zijn er een paar!

vpn-logo

Kennis📜 is pracht

Sinds 2006 heb ik best wat webweetjes verzameld. Ik deel mijn recentste kennis in mijn blog. Ik schrijf bijvoorbeeld over:

👌 Web- en verkoopstrategie
Ontdek en doe inspiratie op met onze strategische blog sessies. Wij houden je graag op de hoogte van de meest uiteenlopende methodes.
👌 SEO Marketing
SEO het onderwerp waar we graag dagelijks mee bezig zijn. Lees hier onze ervaringen, informatieve en gewoon bloed interessante verhalen over SEO.
👌 Technische (SEO) tactieken
Techniek voor het ontwikkelen van websites? Of op de hoogte blijven van SEO-technische optimalisatie technieken? Lees hier meer.
👌 Webstrends, zoals Voice Search, AI en automation
Blijf op de hoogte bij 4ap Digital van de nieuwste trends en weetjes over ‘Voice Search, AI search, SEO automation’ lees meer en ontdek.

technology-YBE9TYB