Na 9 jaar heb ik 4ap eindelijk live

dave-4ap-digital

hmm… voel ik de potentiële lezer denken(dat heeft lang geduurd). Waarom pas na 9 jaar je website live zetten …? Ik ga je met dit blog proberen uit te leggen waarom dit zolang op zich heeft moeten laten wachten. Het is eigenlijk vrij simpel in 1 woord te omschrijven namelijk ‘perfectionisme’. Wie kent het niet?

Het bestaan of toch niet?

1 januari 2014 ben ik meer vanuit 1 e-mail adres gaan werken en niet meer vanuit honderden verschillende en wilde ik dit op een eigen server in combinatie met een website.

Waar ik toen al geruim 8 jaar actief was op het internet, dit voornamelijk met programmeren van applicaties en websites in html, php en VB.net. Ben ik in die tijd (2006) ook al een beetje gaan proeven van ‘Internet marketing’ wat toen nog erg laagdrempelig was en ik een enkele startpagina’s beheerde van startpagina.nl en hier het affiliate programma verkoopmenu.nl en m4n later gebruikte om inkomsten door klikken te genereren. Uiteraard kwam al snel Google Adsense om de hoek kijken en begon ik me nog meer te verdiepen in de online marketing wereld. En bezit ik inmiddels geruim 288 verschillende websites.

2014 het jaar van 4ap: dit jaar was ik pas écht op zoek gegaan naar een mooie bedrijfsnaam met de eis dat dit een kort makkelijk onthoudende naam zal zijn en dat er een max 3 karakter domeinnaam vrij zal zijn. Waardoor ik al snel op 4ap ben gekomen die destijds vrij te registreren was. 4ap heb ik verlengd met de -digital in verband met dat ik me graag bezig hou met techniek, strategieën en online marketing.

Uiteindelijk heb ik door de jaren heen meerdere keren een website op 4ap.nl gelanceerd van WordPress, Drupal tot scratch website van html/php. Echter hield mijn perfectionisme elke keer tegen, om echt live te durven gaan!

Nu is het maart 2023 en heb ik besloten om mijn website live te zetten omdat ik altijd geleerd heb dat een website eigenlijk nooit klaar is, is dit het moment! Dan toch maar 😛

Wat kan je verwachten op mijn website en voornamelijk mijn blog? Gewoon interessante informatie over Online marketing breed, SEO, Strategie insiders, AI SEO tips, Technische stuff en alles wat interessant kan zijn voor iedere nerd zoals ik.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *